Fons d'art

Art al Set ofereix als aficionats i petits col·leccionistes la possibilitat d’integrar-se dins del món de l’art i poc a poc anar fent la seva pròpia pinacoteca.

Llegir-ho tot...
 
Galeria
Art al Set Imprimir
artalset@artalset.com

Adreça:
Carrer Gil Torres, 3
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: (+376) 868 355

Informació: Hores convingudes

Instagram

Art al Set va obrir les seves portes l'any 2003 per tal d'oferir una nova i innovadora via d'accés al món de l'art. A la galeria Art al Set, hem volgut reunir en un sol espai i per primera vegada a Andorra, un gran nombre de prestigiosos artistes d'avantguarda de Catalunya i Andorra. Tots aquests artistes, exclusius d'Art al Set, i d'altres, aniran exposant individualment a la nostra galeria, per tal d'oferir-vos la seva obra de forma més extensa. Art al Set és, més que una clàssica galeria d'art, un Fons d'Art que pretén democratitzar l'art i fer-lo present a totes les llars. Per primer cop, es facilita la inversió en art i l'accés als artistes, a través de xerrades, cursos i diferents esdeveniments, entre altres avantatges. Així doncs Art al Set s'obre als amants, seguidors i curiosos del món de l'art i espera comptar amb la vostra participació als actes que s'organitzaran periòdicament. Restem a la vostra disposició per a qualsevol informació i esperem que gaudiu de totes les mostres que us oferirem.

Contactar
 

Enviar missatge al contacte:
Recerca

13-11-03-4.jpg

Publicacions

Títol: Andorra, el cor dels Pirineus EXHAURIT

La història del Principat d’Andorra, parròquia per parròquia, narrada per Antoni Morell, il·lustrada amb imatges d’època i actuals i les reproduccions de les 64 obres dels paisatges andorrans de l’artista empordanès Lluís Roura

Publicació: desembre 2005

Autors: Antoni Morell i Lluís Roura

Editor: Art al Set galeria

Pròleg: Albert Pintat Santolària, cap de Govern d’Andorra

Pàgines: 335

Idioma: català, castellà, francès i anglès

PVP: 95€ (+ despeses d'enviament)

Llegir-ho tot...