Fons d'art

Art al Set ofereix als aficionats i petits col·leccionistes la possibilitat d’integrar-se dins del món de l’art i poc a poc anar fent la seva pròpia pinacoteca.

Llegir-ho tot...
 
Obra gràfica
Obra gràfica Imprimir a/e

L’OBRA GRÀFICA ORIGINAL

L’obra gràfica original no és la reproducció d’un original, sinó d’una obra creada únicament per a ser estampada.

Partint d’un guió (en qualsevol estat) l’artista realitza l’original creant els colors per separat i sumant-los mitjançant qualsevol tècnica.

Quan l’artista observa i analitza aquesta peça, decideix tots els canvis, ajustaments de color o de registre. Aquest exemplar (BAT) amb tots els canvis anotats per l’artista s’utilitza en la posterior edició.

Actualment encara s’utilitzen moltes tècniques: Aiguafort, Gravat, Litografia, Serigrafia, Tampografia, Xilografia...

Principals característiques per a que una obra gràfica sigui original: l’artista és qui realitza cada color per separat; depenent de la tècnica utilitzada variarà el suport i les possibilitats de representació.

Després de realitzar totes les proves amb els diferents colors, es corregeixen errors i es realitza un tiratge (edició) limitat, que no acostuma a ser superior a cent, firmat i numerat pel propi artista (indicant sempre el número d’exemplar i el del total de l’edició).

Per a identificar una reproducció només cal observar-la amb una lupa, (9A.) si apareix una composició de petits punts, es confirmarà la condició de reproducció.

Llegir-ho tot...
 

Recerca

torras viver 04-1.jpg

Publicacions

Títol: Andorra, el cor dels Pirineus EXHAURIT

La història del Principat d’Andorra, parròquia per parròquia, narrada per Antoni Morell, il·lustrada amb imatges d’època i actuals i les reproduccions de les 64 obres dels paisatges andorrans de l’artista empordanès Lluís Roura

Publicació: desembre 2005

Autors: Antoni Morell i Lluís Roura

Editor: Art al Set galeria

Pròleg: Albert Pintat Santolària, cap de Govern d’Andorra

Pàgines: 335

Idioma: català, castellà, francès i anglès

PVP: 95€ (+ despeses d'enviament)

Llegir-ho tot...