Fons d'art

Art al Set ofereix als aficionats i petits col·leccionistes la possibilitat d’integrar-se dins del món de l’art i poc a poc anar fent la seva pròpia pinacoteca.

Llegir-ho tot...
 
Artigau, Francesc Imprimir a/e

Image

Neix a Barcelona l'any 1940.

 

Viu i treballa entre Barcelona i Menorca. Entre els anys 1954 i 1963 estudia a La Llotja, Escola d’Arts i Oficis Artístics, i a l’Escola de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona.

 

És professor de dibuix a l’escola Eina (Barcelona) des de 1975 i de pintura a la Facultat de Belles Arts de la universitat de Barcelona des de 1989. Des de 1948 ha exposat individualment a països com Catalunya, Espanya, França i Andorra. La seva obra forma part de diferents col·leccions públiques: museus, fundacions i corporacions. Ha realitzat nombrosos encàrrecs d’obra gràfica per entitats públiques i privades. Entre altres: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Renfe, Corporació Catalana de Radiotelevisió, Galeria Maragall, Mercabarna, Ajuda en Acció, Bassat, Ogilvy & Mather.
 
< Anterior   Següent >

Recerca

boncompte 05-2.jpg

Publicacions

Títol: Andorra, el cor dels Pirineus EXHAURIT

La història del Principat d’Andorra, parròquia per parròquia, narrada per Antoni Morell, il·lustrada amb imatges d’època i actuals i les reproduccions de les 64 obres dels paisatges andorrans de l’artista empordanès Lluís Roura

Publicació: desembre 2005

Autors: Antoni Morell i Lluís Roura

Editor: Art al Set galeria

Pròleg: Albert Pintat Santolària, cap de Govern d’Andorra

Pàgines: 335

Idioma: català, castellà, francès i anglès

PVP: 95€ (+ despeses d'enviament)

Llegir-ho tot...