Fons d'art

Art al Set ofereix als aficionats i petits col·leccionistes la possibilitat d’integrar-se dins del món de l’art i poc a poc anar fent la seva pròpia pinacoteca.

Llegir-ho tot...
 
Figueiredo, Joao Imprimir a/e

João Figueiredo va néixer a Lisboa el 1970.

A l'acabar el curs d’animació de pel·lícules a la Fundació Calouste Gulbenkian, es va graduar en disseny el 1993, pel IADE.

Més tard va assistir a ARCO.

João Figueiredo va néixer a Lisboa el 1970.

A l'acabar el curs d’animació de pel·lícules a la Fundació Calouste Gulbenkian, es va graduar en disseny el 1993, pel IADE.

Més tard va assistir a ARCO.

Des del 2005, amb la col·laboració sense precedents de Swarovski, desenvolupa projectes de reinterpretació dels clàssics, incloent la presentació d’"El retrat del Renaixement" a la Biennal Internacional d'Art Contemporani de Florència, amb un paper crític a "New York Arts Magazine”.

El 2008, el Primer Ministre portuguès obsequia el Rei i la Reina de Suècia amb una interpretació de la imatge de la segona esposa del rei Pedro I de Brasil, amb motiu de la seva visita d’estat a Portugal. Aquest treball va ser una part integral de l’exposició "Hi havia una vegada ... 1808-1908" al Ministeri d’hisenda.

Va rebre de mans del Mestre Nadir Afonso el premi amb el seu nom el 2004, durant la fira internacional d'Estoril.

Rep el "Premi IX D. Ferdinand II" l’any 2005 i l’"Art Eròtic III Award" el 2007 per la Junta de Gondomar.

La seva obra és present en col·leccions com l’asseguradora GAN, Millennium BCP, l’ajuntament de Lourdes, Barclays Bank, la Fundació Mario Soares, el Banc EFIS, l’aeroport de Lisboa, la Nau, l’Espírito Santo Group, l’hotel Tivoli, el Ministeri d’hisenda, el municipi de Sintra, el Palau Reial d’Estocolm (Suècia) o el Govern de la Província de Huambo (Angola).

 
< Anterior   Següent >

Recerca

alfonso_cruz_15-01-09_2.jpg

Publicacions

Títol: Andorra, el cor dels Pirineus EXHAURIT

La història del Principat d’Andorra, parròquia per parròquia, narrada per Antoni Morell, il·lustrada amb imatges d’època i actuals i les reproduccions de les 64 obres dels paisatges andorrans de l’artista empordanès Lluís Roura

Publicació: desembre 2005

Autors: Antoni Morell i Lluís Roura

Editor: Art al Set galeria

Pròleg: Albert Pintat Santolària, cap de Govern d’Andorra

Pàgines: 335

Idioma: català, castellà, francès i anglès

PVP: 95€ (+ despeses d'enviament)

Llegir-ho tot...